За поръчки и въпроси: +359 888 054 203

Безплатна доставка за поръчки над 70.00 лв.

За марката

Добре дошли в света на Phytocode!

Стремежът на съвременната жена към красота често е насочен към търсене на максимално ефективни козметични продукти, добре представени, по - широко достъпни ,   без компромис с тяхната безвредност.

В геометрията три точки определят една равнина. В света на козметиката, нашите определящи точки са  “Природа”, “Иновация”, “Баланс”.

Ние – Phytocode - сме убедени, че истинската красота цъфти в условия на здраве и хармония. Нашата мисия се състои в това да вложим своите ценности, познания и опит в изчистени натурални продукти, ползата и ефектът от които са бързо доловими и видими. 

За нас е важно продуктите ни да вдъхновяват, образоват и събуждат осъзнатост за естествените принципи на стремежа към Красотата, за пътя към Красотата и за умението да се възприема Красотата. Още по-важно е да следваме този наш дълг, защото днес е важно за живота на света, личната грижа да е неразривно свързана с екологична ангажираност.

Ние създаваме продукти, които ще ви покажат един различен поглед към начина, по който се грижим за себе си, с ясното съзнание, че е настъпил моментът за  разчупване на стереотипите.

Време е да установим нов начин на мислене, нови стандарти за полезност и нов стил при избор на козметика.

Време е да променим Нас.

Време е за Phytocode!

Онлайн магазин за Български натурални козметични продукти.

Контакти

Телефон: 088 805 4203

Еmail: info@phytocode.bg

Web: www.phytocode.bg/

Нюзлетър

Научавайте първи за новите ни продукти.