За поръчки и въпроси: +359 888 054 203

Безплатна доставка за поръчки над 70.00 лв.

Моринга

Моринга

Моринга, наречено още Дървото на живота, расте  в най-бедните и песъчливи почви в подножието на Хималаите и в Африка. Израства отново, ако бъде отсечено и продължава да дава плодове дори по време на суша.

Маслото от Моринга се получава чрез студено пресоване на семената на дървото Моринга (Moringa oleifera). То е със светложълт цвят, с лек орехов вкус, с лека текстура, добре и бързо се абсорбира от кожата.

Заради високото си съдържание на полезни вещества - олеинова киселина, фитостероли (бета-ситостерол) и токофероли,  маслото от Моринга притежава мощни антиоксидантни качества и е идеално за състарена, дехидратирана и уморена кожа и за подобряване състоянието на скалпа и косата.

Маслото от Моринга е фино и действа успокояващо на кожата, където се абсорбира с лекота. То възстановява изгубената хидратация и придава на кожата кадифен блясък. Неговите вълшебни качества препятстват проникването в кожата на всякакви замърсявания и вредни влияния на околната среда - метални оксиди и свободни радикали от замърсения въздух на градската среда.

Масло от Моринга може да служи и за защита от слънчевите лъчи и помага на кожата да придобие здрав и равномерен загар, поддържайки равномерен тен.

Високата концентрация на антисептични и противовъзпалителни вещества в маслото от Моринга намалява поява на фини бръчки, естествено детоксикира и пречиства кожата.

Масло от Моринга е смятано за едно от най-полезните и ценни за козметиката масла, откривани някога.

Съдържа се в:

Защитен дневен крем

Възстановяващ нощен крем

Избелващ крем

Крем анти-акне

 


Онлайн магазин за Български натурални козметични продукти.

Контакти

Телефон: 0888 206 291

Еmail: info@phytocode.bg

Web: www.phytocode.bg/

Нюзлетър

Научавайте първи за новите ни продукти.