За поръчки и въпроси: +359 888 054 203

Безплатна доставка за поръчки над 70.00 лв.

Европейски крайбрежен бор – Пиния

Европейски крайбрежен бор – Пиния

Пинията е много устойчиво растение, тъй като расте в местности, които често са сухи и е изложено на слънце и солено въздействие. При такива сурови за другите растения условия, пинията синтезира голям брой молекули, които са концентрирани в кората на дървото и го защитават. 

Екстракът от пиния съдържа комплекс от биологично активни субстанции, принадлежащи към групата на биофлавоноидите. От тази група са идентифицирани над 4 000 представители с добре изразени антиоксидантни свойства. Той оказва благотворен ефект при лечението на повече от 50 заболявания, свързани с ефекта на свободните радикали, а също така осигурява и превенция срещу тях.

В козметичната индустрия се използват екстрактът от кората и върховете на дървото. Използва се като активна съставка, която е силен антиоксидант, фотопротектор, възстановява и поддържа енергетичния и водния баланс на кожата. Също така регенерира и предотвратява образуването на пропускливи капиляри, потиска физиологичните реакции на възпаления, подпомага биосинтеза на кожните протеини, забавя процесите на стареене на клетките и подобрява еластичността на кожата, подобрява кръвообръщението и жизнеността на клетките, поддържа свежия тен на лицето, има антистресово действие и заздравява кожните капиляри. 

Съдържа се в:

Защитен дневен крем


Онлайн магазин за Български натурални козметични продукти.

Контакти

Телефон: 088 805 4203

Еmail: info@phytocode.bg

Web: www.phytocode.bg/

Нюзлетър

Научавайте първи за новите ни продукти.