арония на прах - капсули.jpg

Арония на прах

7,00 лв
SKU: FS02
0 Отзива
Арония на прах в капсула. Хранителна добавка.
Количество:
Категории: Хранителни добавки.
Сподели
Производител phytocode-logo
Информация за доставка

До офис на Спиди - 4.00 лв.

До адрес - 5.00 лв.

Всички поръчки на стойност над 60.00 лв са с безплатна доставка.

Ние сме членове на:

Българска Национална Асоциация

Бургаска Търговксо-промишлена палата

 

 

Плодът на аронията се характеризира с разнообразен химичен състав и голямо богатство на витамини и минерални вещества, което го нарежда в списъка на особено ценните лекарствени растения.

От макроелементите в аронията се съдържат калий, калций, фосфор, магнезий, желязо (1.2 мг.%) и др., а от микроелементите – рекордно количество йод, манган, молибден, които неутрализират радиоактивните вещества и тежките метали в организма в следствие на радиация. Влияе на хипофункцията на щитовидната жлеза при дефицити на йод.

Най-ценни в арониевите плодове са незаменимите полифенолни съединения (антиоксиданти) наречени още витамин Р. В сравнение с грейпфрута и гроздето (най-често лабораторно изследваните за Р-вещества плодове), аронията осигурява на човека 5 пъти повече антиоксиданти. Това растение е с рекордно съдържание на полифенолни вещества – флавоноиди, катехини и антоцианини, които нямат изкуствен заместител

Плодовете на аронията имат общо укрепващо действие; спомагат за очистване на организма от токсини и шлаки; подобряват метаболизма; повишават устойчивостта на капилярните съдове.

Препоръчителна доза: Един до два пъти на ден по една капсула.  Да не се превишава препоръчителната доза!

Важно: „Аронията на прах“ не може да се използва като заместител на рационалното хранене. Подходящ за всички възрастови групи над 16 години. 

Състав: 100% сушена арония

Съдържание: 90 бр. желатинови капсули с растителна субстанция, без добавки.

Производител: СД Благополучие - Янев и сие

List comments

Има още няма отзиви за този продукт.