За поръчки и въпроси: +359 888 054 203

Безплатна доставка за поръчки над 70.00 лв.

Лекоатлетката Андриана Бънова: с Phytocode имам защитена и хидратирана кожа

Лекоатлетката Андриана Бънова: с Phytocode имам защитена и хидратирана кожа

 
(0 гласове)

- Здравейте, Андриана. Много се радвам, че приехте да бъдете наш гост в блога на Phytocode. Моля, разкажете ни за себе си.

- В момента съм треньор по лека атлетика – професия, към която съвсем плавно преминах след края на спортната ми кариера. 20 г. преди това бях професионален атлет и съм участвала на Олимпийски игри, Световни и Европейски първенства. Също така, съм многократна шампионка на България в скока на дължина и тройния скок. Имам две деца.

- Спортът поставя ли предизвикателства в грижата за кожата? Как се грижите за своята кожа?

- Ежедневно прекарвам по няколко часа на открито – лятото съм на слънце, през зимата на студ. През студените месеци водя тренировки и в зала, където пък съм изложена на прах. Затова винаги защитавам кожата на лицето си с натуралната козметика Phytocode. Нанасям задължително и крем за ръце. У дома полагам добра грижа за косата си и хидратирането на кожата на цялото тяло.

- Какво е важно за Вас при избора на козметика?

- Задължително е да е качествена. А дали е такава много лесно показва кожата ми, която винаги реагира при некачествена козметика.

- Как се случи запознанството Ви с продуктите на Phytocode и кои от тях ползвате?

- Стигнах до Phytocode по препоръка. Вече съм пробвала всички продукти на Phytocode и нямам никакви забележки. Мога да се доверя на марката без притеснения, както в грижата за моята кожа, така и за семейството ми. 

- Какво Ви направи впечатление в нашите продукти?

- Това, че след ползването ѝ нямам обриви и зачервявания по кожата. Проблемите ми най-вече са свързани с кожата на лицето, а с Phytocode те се разрешиха и сега кожата ми е защитена и хидратирана.

- Тренирате деца на различна възраст. Какво им обяснявате, че е важно за тях, за да бъдат в топ форма като бъдещи спортисти? Какво бихте препоръчали на родителите, дори децата им да не тренират някакъв спорт?

- Че трябва да тренират. Независимо какъв спорт, важно е за всеки, на всяка възраст да е активен физически. Леката атлетика е перфектен спорт, защото може да се практикува почти навсякъде и във всеки сезон. Време извън дома също е важно да се прекарва. И не на последно място е това, че трябва да подбираме качествена храна, за да сме здрави и устойчиви.

- Бихте ли препоръчали козметиката на Phytocode?

- Вече я препоръчвам laughing.

- Финални думи към читателите на блога ни?

- Пожелавам здраве и живот без ограничения на всички читатели на блога.

 

* Ако искате вашето дете да бъде здраво, да се научи да работи в екип, да си поставя цели и да ги постига, посетете Фейсбук страницата на групата на Адриана Бънова и се свържете с нея за повече информация - Лека атлетика с Андриана Бънова.

Спортът е най-доброто лекарство, но не се продава в аптеките! 

 


 1557,    21  Фев  2021 ,   Интересно

Comments powered by CComment

Онлайн магазин за Български натурални козметични продукти.

Контакти

Телефон: 088 805 4203

Еmail: info@phytocode.bg

Web: www.phytocode.bg/

Нюзлетър

Научавайте първи за новите ни продукти.