За поръчки и въпроси - тел: +359 888 054 203

Безплатна доставка за поръчки над 60.00 лв.

Подаръчни комплекти за Коледа

Подаръчни комплекти за Коледа

(0 гласове)

Коледа! Семейство! Приятели! Подаръци!

Наближава най-прекрасният празник, на който се събираме със семействата си, роднини и приятели. Най-важното на този празник е срещата ни с най-близките, но подаръците, които даряваме и получаваме, са израз на обич и признателност.

Възползвайте се от нашите Коледни предложения, с до 20 % намаление, и подарете грижа и любов на близки, приятели, роднини.

Коледните ни комплекти са чудесна идея за подарък и за най-претенциозния вкус. Уверени сме, че всеки получил такъв подарък ще оцени прекрасните козметични продукти на Phytocode. 

                                    

Всички комплекти са опаковани в красиви коледни опаковки и за вас остава само да се радвате на емоцията, която ще предизвика подаръка ви!

                          

Тази Коледа ще е по-различна от предишните и може да не успеем да се видим или посетим някои от роднините и приятелите си. Затова решихме да ви предоставим възможност, при желание от ваша страна да изпратите подарък на близък човек, вие да заплатите стойността на подаръка по банковата ни сметка, а за получателя да остане изненадата при получаване на подаръка.    

Цените на комплектите са валидни само при покупка през фирмения сайт.

Всички поръчки над 60.00 лв са с безплатна доставка.

Промоцията продължава до 24.12.2019 г. 


 502,    04  Дек  2020 ,   Новини

Онлайн магазин за Български натурални козметични продукти.

Контакти

Телефон: 088 805 4203

Еmail: info@phytocode.bg

Web: www.phytocode.bg/

Нюзлетър

Научавайте първи за новите ни продукти.