За поръчки и въпроси: +359 888 054 203

Безплатна доставка за поръчки над 70.00 лв.

Phytocode на изложение BEAUTYWORLD, Токио 19-21 Май

Phytocode на изложение BEAUTYWORLD, Токио 19-21 Май

Много оптимизъм и надежди възлага Phytocode на изложение Beautyworld от 19-21.Май в Токио, Япония. 

BEAUTYWORLD JAPAN e най-голямото търговско изложение в областта на парфюмерията, козметиката и спа индустрията в Япония, който е и втория по-големина пазар в света. Представители от различни страни от цял свят ще покажат най-новите продукти за красота, оборудване, услуги и идеи. 

Проявата се организира всяка година, като първото издание е било през 2002 г. Панаирът се възприема като една от най-добрите бизнес възможности и предлага идеалната платформа за решения на все по-нарастващите изисквания в козметичната индустрия.

За първи път България има свой павилион, където 10 фирми от бранша ще представят своите продукти и иновативни решения в областта на козметиката.Това е невероятен шанс да се представят нови продукти, които все още не са известни в Япония. Японският посланник в България изказа мнение, че двете страни имат голям потенциал за съвместно сътрудничество, който трябва да бъде развит.

ИАНМСП ще финансира участието на родните производители в рамките на проект "Насърчаване на интернационализацията на българските предприятия“, по който Агенцията е институционален бенефициент. Инициативата е финансирана от Европейския фонд за регионално развитие посредством Оперативна програма „Развитие на конкурентоспособността на българската икономика” 2007 – 2013 г.


 1405,    14  Ян  2018 ,   Новини

Онлайн магазин за Български натурални козметични продукти.

Контакти

Телефон: 088 805 4203

Еmail: info@phytocode.bg

Web: www.phytocode.bg/

Нюзлетър

Научавайте първи за новите ни продукти.