За поръчки и въпроси: +359 888 054 203

Безплатна доставка за поръчки над 70.00 лв.

Пазете се и бъдете здрави

Пазете се и бъдете здрави

(2 гласове)

Вече повече от месец всички сме изложени на атаката на един невидим враг, който преобърна и промени живота ни.

Независимо от всички трудностите, които заедно с вас преодоляваме, вие, нашите клиенти, сте до нас и ни се доверявате да се грижим за вашата красота. Сега, повече от всякога, българските преприятия имаме нуждата от вашата подкрепа, а ние ще ви се отблагодарим с високо качество на нашите продукти, което не отстъпва по нищо на известни големи брандове и каквото вие безспорно заслужавате.

От 12.04 стана задължително носенето на маски на обществени места.  Това предпазно средство не бива да се пренебрегва, защото може да намали значително вероятността от заразяване с коронавирус:

Грижейки се за своите клиенти, ние, от Phytocode, решихме да добавяме във всяка поръчка, която правите през фирмения ни сайт по една безплатна маска, с която да предпазвате себе си и вашите близки. Маските са текстилни, двуслойни и за многократна употреба.

В стремежа си да подкрепяме малки български фирми, първата партида я закупихме от шивашка фирма в Димитровград. С покупката на втората партида решихме да подкрепим едно социално предприятие. „Нарисувай ми усмивка” е създадено към Сдружение с нестопанска цел „Онко болни и приятели” град Бургас. Всички предмети се изработват с много любов и с доброволния труд на онкоболни в ежеседмични арт ателиета. Средствата от продажбите им отиват за финансиране на психосоциалната рехабилитация на онкоболни в пациенския център на Сдружението.

Силно се надяваме, че скоро тази пандемия ще отшуми и ще остане само лош спомен от миналото. Ще можем отново да видим и прегърнем родители, деца, внуци, приятели.

Пазете се и бъдете здрави!


 1450,    22  Апр  2020 ,   Новини

Онлайн магазин за Български натурални козметични продукти.

Контакти

Телефон: 088 805 4203

Еmail: info@phytocode.bg

Web: www.phytocode.bg/

Нюзлетър

Научавайте първи за новите ни продукти.