За поръчки и въпроси: +359 888 054 203

Безплатна доставка за поръчки над 70.00 лв.

Phytocode празнува рожден ден

Phytocode празнува рожден ден

Как неусетно летят годините smile.

Като че ли беше вчера когато решихме да създадем козметични продукти, които да се отличават от масово произвежданата козметика. Козметика, която да съчетава в себе си иновационни формули, ефективност и достъпност като цена.

Създаваме фирма, формулираме продукти, започваме производство, хората харесват козметиката ни, продажбите нарастват. Така изглежда кратката версия на това, което се случи за тези 10 години.

Реалността, тази, която е под видимата част на успеха е: дълго търсене на най-добрата съставка, която действително да дава видими резултати; хиляди тестове докато продукта се хареса на повече хора; работа без почивен ден; отпуска - какво е това?; грешки от които си вадиш поука и още много други.

Но всички трудности са забравени когато крайният резултат е удоволствие от постигнатото, одобрението на клиентите и прекрасните коментари за това, което сме създали. 

За тези 10 години доказахме, че и в България могат да се произвеждат козметични продукти, които да си съперничат със световните лидери. За това говорят различните награди, които получихме през тези години и тук, и в чужбина. Това е възнаграждение за труда ни и ние се гордеем много с тях.

Благодарим на всички, които преди 10 години ни се довериха и продължават да използват нашите продукти. Благодарим на тези, които ни откриха наскоро и се надяваме да бъдат с нас дълго време. Благодарим на всички, за които козметика Phytocode е част от ритуала за поддържане на красотата. Благодарим за критиките, защото ни карат да ставаме все по-добри. Благодарим за похвалите, защото ни дават сили и вдъхновение да продължим. 

Обещаваме, въпреки всички препятствия, които се появяват пред нас, да не допуснем промяна в качеството, което до сега сме предоставяли на клиентите ни. Да продължаваме да ги изненадваме с нови и все така ефективни козметични продукти. 

В рамките на 10 дни, от 15.02 до 25.02, всички продукти Phytocode ще бъдат намалени с 10 %.

Благодарим от сърце за доверието!

С любов,

Юлия и Маргарита


 1641,    17  Фев  2020 ,   Новини

Онлайн магазин за Български натурални козметични продукти.

Контакти

Телефон: 088 805 4203

Еmail: info@phytocode.bg

Web: www.phytocode.bg/

Нюзлетър

Научавайте първи за новите ни продукти.