За поръчки и въпроси: +359 888 054 203

Безплатна доставка за поръчки над 70.00 лв.

Итервю с Августина Влахова - специална награда на конкурса рекламен слоган на Фитокод

(0 гласове)

Августина, поздравления за Специалната награда, която получихте в конкурса Рекламен слоган на Фитокод! 

Като начало ще ни разкажеш ли накратко за себе си и с какво се занимаваш? 

Накратко, щастлива жена и майка в разцвета на своите сили. Опитвам се да правя това, което ме кара да се чувствам и изглеждам добре.  Живея и работя в Габрово. И най-важното, козметиката е моя страст.

Кое те мотивира да се включиш в конкурса на Тонеш ООД за рекламен слоган Phytocode?

Аз съм един от многото доволни клиенти на Phytocode. Съпричастна съм към развитието на марката още преди да излезе реално на пазара. Познавам я от форума, в който създателите й са така добри да споделят опита си и да образоват българските жени по отношение на научната страна на козметиката. Освен, че помагат на българките да бъдат по-красиви, те са и повод за национална гордост. След като видях обявения конкурс за рекламен слоган, просто нямаше как да не участвам. 

Ще разкриеш ли пред всички, каква точнo е наградата и как се почувства след като получихте обаждане, че сте спечелили?

Наградата е да бъда част от екипа, който ще представи марката на предстоящото световно козметично изложение в Истанбул. Не мога да опиша колко много се зарадвах, когато разбрах, че съм спечелила конкурса. За мен е чест да бъда част от екипа на Phytocode. А най-голяма радост ми носи фактът, че идеята ми за рекламен слоган е оценена от толкова талантлива хора.

Какво е за теб козметиката и в частност натуралната и как оценяваш отношението на българката към нея?

Както вече споменах, козметиката е моя страст. Аз съм жена, която държи на външния си вид. Но трябва да уточня, че за мен красотата се крие в здравето и естествената хубост. През годините разбрах колко е важно да се използват козметични продукти, които подпомагат кожата и косата да бъдат красиви в дългосрочен план, а не просто да изглеждат добре за момента. Да не говорим, че некачествената козметика може да причини сериозни здравословни проблеми. Така с течение на времето започнах да използвам все повече натурални продукти както за мен, така и за семейството ми. Всъщност, това е тенденцията в цял свят и в България в частност. Заедно с повишаването на информираността на хората, нараства и потреблението на натурални продукти. Конкретно в страната ни, използването на природни средства за лечение и разкрасяване е традиция, която продължава от времето на прабабите ни. Българките са не само красиви, но и умни жени. Освен, че пазят духа на старото и изпитаното, те се интересуват от съвременните иновации в медицината и козметиката. Заслужават да получат достъпна и качествена натурална козметика, каквато е Phytocode. Ще си позволя да благодаря от името на всички доволни клиенти на създателите на Phytocode, и да им пожелая световен успех, какъвто не се съмнявам, че ще имат!

Благодарим на Августина за отделеното време и и пожелаваме много вдъхновение, успехи, усмивки и нови приятели!

 


 1949,    14  Ян  2018 ,   Новини

Онлайн магазин за Български натурални козметични продукти.

Контакти

Телефон: 0888 206 291

Еmail: info@phytocode.bg

Web: www.phytocode.bg/

Нюзлетър

Научавайте първи за новите ни продукти.