За поръчки и въпроси: +359 888 054 203

Безплатна доставка за поръчки над 70.00 лв.

Доверието е важна съставна част от любовта към бранда

Доверието е важна съставна част от любовта към бранда

 Нали Ви писах в миналата статия, че отговорите на нашите въпроси надхвърлиха очакванията ни в пъти?

Моля, уверете се сами с това послание към насsmile:

 

„Здравей, Phytocode!

   Радвам се, че мога да ти се представя. Казвам се Гергана. На 50 години съм и живея в град Бургас.

   Аз те познавам от доста време, Phytocode. За първи път прочетох за теб във форума BG-Mamma. Стана ми любопитно, че сме родени и живеем в един и същи град. Потърсих данни къде мога да се запозная с теб и продуктите ти. Излезе ми адрес в ж.к. Изгрев и информация, че мога да поръчам и да получа избраното от мен. Но как да поръчам като не знам какво предлагаш! Разучих къде точно е блока и все се канех да се обадя на посочения телефон, да разпитам, избера и да дойда при теб за да си получа харесаното /все пак сме съграждани! Защо да ми пращат нещата по пощата или куриер! И така – останах си с каненето.

   След доста време пак в посочения форум ми попадна вече не изолирано мнение, а цяла тема, в която ти, Phytocode, беше главния герой. Веднага си спомних за добрите отзиви от преди и неосъщественото ми намерение да се запозная с теб. И ето – най-после те видях! Не се страхувам от такива срещи с непознати марки и продукти. Но и не съм безразсъдна и винаги първо проучвам мненията на ползвалите продуктите. По времето, когато те срещнах за първи път / преди около 8 години / още не знаех нищо за състава на козметиката. И сега не съм кой знае колко запозната, но се интересувам и питам. Но най-важното за мен е да получа това, което ми се обещава. Винаги давам шанс и искам да ползвам български продукти и това важи не само за козметика, но ако нещо не ми хареса, фактът, че е произведено в България или дори е от родния ми град, вече няма значение. Ще платя по-скъпо за аналог, идващ от чужбина. Но с теб този проблем го няма! В продуктите ти намирам всичко, което ми е нужно – прекрасен резултат и чудесна цена за това, което получавам, защото си признавам, че не съм склонна да дам огромна сума за прехвален световен бранд.

   Така започна връзката ни, Phytocode – беше любов от пръв поглед, т.е първо ползване! Харесвах продуктите от предишната серия и изпитвам същото към тези от новата. Ползвала съм всичко от серията LB. С RED OUT сме близки още от началото. Харесвах шампоана и балсама, които са спрени, и дълго страдах за тях. За свой срам ще призная, че не съм опитала новите такива. Най-слабо запозната съм със серията ROSE KISS. Ползвам само розовата вода. Но при сина ми прилагането на Анти-акне почистващ флуид в комбинация със съответния крем има повече от чудесен резултат. Наскоро замина да учи в чужбина и едно от първите неща в списъка му бяха тези два продукта.

   И така, Phytocode, срещата ми с теб е ежедневна. Сутрин нанасям Почистващ и овлажняващ лосион, Серум за сияйна кожа, Гел за околоочен контур и Възстановяващ крем с подмладяващ ефект за зряла кожа. Вечер мия лицето и шията с Нежен измиващ гел, обтривам с Почистващ гел RED OUT и нанасям съответния крем. Имам петна отстрани на шията. Мисля, че са причинени от нанасяне на парфюм и последващо излагане на слънце. С изненада и огромно задоволство забелязах, че RED OUT ги е направил много, много по-незабележими.

   Обичам те, Phytocode, но не мога да кажа кой твой продукт ми е любим. Все едно да определя коя от трите ми най-близки приятелки ми е най-мила. Всяка е важна и ценна за мен така, както всеки от продуктите ти има място в ежедневието ми. Ох, ето на – заслепена от чувства щях да забравя Почистващата и хидратираща скраб-маска за лице, която ползвам всяка седмица, и Гелът за интимна хигиена, който освен по предназначение понякога прилагам и като измивен продукт за лице.

   Аз не съм ревнива и не те пазя в тайна от приятелките си, Phytocode. Дори при повод понякога подарявам твой продукт. Така още една жена има възможност да се увери, че си чудесен и заслужаваш да те ползват и обичат. Не е никак лесно да убедиш някой да се насочи към марка, която не е шумно рекламирана и не може да се купи от всеки втори магазин, но аз / колко нескромно! /мисля, че изглеждам добре за годините си и състоянието на кожата ми е най-добрата реклама и довод, за да поискат познатите ми да се запознаят с теб.

   Обичам продуктите ти, Phytocode, но обичам и комуникацията с теб. Винаги получавам съвет и насока. Както казах, не съм ползвала кремовете ROSE KISS. Кожата ми реагира със запушени пори на маслата. Опасявах се, че ще получа такъв ефект, защото въпросните кремове съдържат такива. Споделих това свое опасение и ти ме увери, че място за притеснение няма. Вярвам ти! Не си ме подвел в това, което обещаваш да направиш. Това ще е следващата ми покупка. Доверието е важна съставна част на любовта ми към теб!

   Признавам, че понякога ти изневерявам. Както е възкликнал Хамлет „ Непостоянство, твоето име е жена!” Но винаги се връщам към теб. Защото не бих понесла раздялата с теб, Phytocode!

   Какво очаквам от теб в бъдеще? Нови продукти, разбира се. Но искам същото качество и ефект. Знам, че не би ме разочаровал и по-скоро би се отказал да разшириш предлаганата гама, отколкото да предадеш моята и на всичките си верни фенове любов.

   До нови срещи, Phytocode! Още тази вечер, когато започна вечерния си ритуал за красота!   

   С ЛЮБОВ,

      Гергана“

 

В тези две поредни публикации споделяме едно спонтанно обяснение в любов, няма как иначе да го определя. Доверието, вложено във всяка дума, високата оценка, която получаваме от интелигентни и запознати потребители със собствен стил и високи очаквания – няма по-голяма мотивация за нас! Остава само да благодарим сърдечно и да Ви уверим, че това доверие ще остане оправдано и занапред!


 2042,    15  Окт  2019 ,   Интересно

Comments powered by CComment

Онлайн магазин за Български натурални козметични продукти.

Контакти

Телефон: 0888 206 291

Еmail: info@phytocode.bg

Web: www.phytocode.bg/

Нюзлетър

Научавайте първи за новите ни продукти.