За поръчки и въпроси: +359 888 054 203

Безплатна доставка за поръчки над 70.00 лв.

Phytocode - не просто козметика, а грижа в дългосрочен план

Phytocode - не просто козметика, а грижа в дългосрочен план

Когато помолиш за нещо и получиш много повече от очакваното, усещането е страхотно.

Бяхме решили да зададем няколко въпроса на постоянни клиентки, защото държим на обратната връзка. Подобен контакт ни помага да се развиваме и подобряваме. Отговорите на дамите така надхвърлиха очакванията ни, че решихме да ги споделим с вас в поредица от две статии. Те не само предават искреното им нередактирано мнение, но и емоцията, с която ползват продуктите ни и най-важното – личи разбирането за нашата философия и съпричастността към това, което развиваме – козметиката на Phytocode като комплексна грижа за кожата в дългосрочен план.

 

Разкажете ни как узнахте за козметика Phytocode?

Красимира Тонева, с. Цалапица: - Здравейте, на първо място Ви благодаря за прекрасните продукти, които творите. Не се интересувам дори какво се предлага на пазара от други марки козметика за лице, намерила съм моята - Phytocode.

Беше много отдавна, може би преди около осем - девет години, когато, ровейки се за информация за продукти за лице, попаднах на новината за стартиране на козметичната марка Phytocode. Тогава вече бях на 32 и постоянно пробвах различни скъпи и не толкова продукти в опит да намеря нещо, което ще бъде комфортно за моята кожа. Целях да поддържам кожата си свежа и добре хидратирана.

Форумът бг-мама беше източник за обмен на информация и впечатления, именно там Ви "срещнах".

Данаила Рангелова, Монтана: - Търсех в интернет хубава и качествена натурална козметика и съответно прочетох доста положителни мнения за Phytocode. И така Ви намерих.

Олга Георгиева, Горна Оряховица: - Дълго време използвах един и същ крем за лице на Estee Lauder, но тъй като кожата привиква към съставките на дълго използван продукт (поне така съм чела), се впуснах в търсене и изчитане на стотици мнения за различни кремове. Естествено, както за всяко едно нещо, мненията са противоречиви...докато не попаднах на една статия, която описваше три крема за лице, българско производство, и по-точно техните съставки, съпоставени със световно известни кремове. Там беше описан кремът на Phytocode  Anti-Aging Cell Protect Cream. Оттам отидох на официалната страница на марката и хоп - реших да пробвам.

Антония Йорданова, Момин проход: - Започнах да се интересувам,да чета и да търся най-изчистена от вредни съставки козметика и така открих козметиката Phytocode.

 

Какво Ви убеди да спрете избора си на нашите продукти и откога ги ползвате?

Данаила Рангелова: - Убеди ме първо, че дамите които създават марката, са отдавна в този бранш. Че искат да направят нещо ново, различно, собствена марка, която най- важното е направена с чисти съставки и с любов. И, разбира се, мненията на доволните клиенти, които са страшно много. Годините, от когато ги ползвам - около 4 или 5.

Олга Георгиева: - Понеже съм си една дебела глава, та вярвам само на себе сиsmile! Ако ще да изчета стотици хвалебствия за някакъв продукт, ако не ми харесва резултатът, няма сила на света, която да ме накара да го използвам. Така съм подарявала десетки продукти на приятелките си. Реших да пробвам продуктите на Phytocode. Поръчах си околоочен крем и крем за лице. Приятно ме изненадаха опаковките, компактни и стилни. Останах доволна и повторих..и потретих...и така до днес!

Красимира Тонева: - Повечето продукти, които ползвах преди Phytocode, ако хидратираха добре, то се оказваха твърде ароматизирани за моя вкус. Ако пък си купех от т.нар. медицинска козметика, след известно време на ползване не виждах нищо особено като резултат.

Реших да пробвам Phytocode, четейки и съпоставяйки мнения, характеристики за съдържанието на продуктите. Не се поколебах да пробвам - българска козметика, максимално изчистена от химикали, създадена да отговори на нуждите на кожата. Звучеше вълшебно, а се оказа наистина така, Phytocode e не просто козметика, а грижа в дългосрочен план.

Вече толкова години се минаха, друга марка крем на моето лице не съм си и помисляла да сложа, това е моята козметика за моята кожа.

Антония Йорданова: - Кoгато отидох да си купувам козметиката, случайна клиентка ме убеди колко е качествена козметиката и когато започнах да я ползвам, наистина останах доволна. Майка ми, която е чувствителна към козметика, започна да ползва Phytocode и остана много доволна, защото козметиката ѝ понесе много добре. Използвам козметиката от около 3 години.

 

Кои продукти на Phytocode включва Вашата козметична рутина и как ги прилагате?

Данаила Рангелова: - Аз харесвам много околочния серум, който ползвам върху цялото лице. Нощният крем от серията с роза. Измивния гел от LB серията . Първо измивам лицето с гела, нанасям серума на цялото лице и след това нощния крем.

Красимира Тонева: - На принципа съм, че по-малкото е повече. Ежедневието ми не налага носене на грим, съответно не нося. Достатъчно ми е почистващ флуид и крем след това.

Олга Георгиева: - Ползвам всички продукти от серията LB - кремчета, есънс лосион, измивен гел..всичко! Ползвам ги ежедневно и кожата ми се чувства много добре.

Антония Йорданова: - В момента ползвам RED OUT - флуид и крем, които ползвам вечер. Хидратиращ крем за младежко излъчване го ползвам сутрин. Околоочен крем, който ползвам сутрин и вечер. Ползвам също шампоана и балсама. Това е, което използвам в този момент, и съм много доволна от всичко.

 

Кой е любимият ви Phytocode продукт и защоsmile?

Красимира Тонева: - Преди беше анти-ейдж 35+ от кремовете, лосион за тяло, душ-гелът.

Към момента ползвам както от серията LB, Rose Kiss - нощния, Red out, шампоана с балсам. Редувам продукти спрямо моментното състояние на кожата.

Безспорен фаворит са ми Red out - флуид и крем, без тях не оставам, интимния гел също.

Серумите LB, както и кремовете. Хидратиращата скраб-маска е страхотна, лицето грейва след нея.

Наскоро пробвах новия шампоан и балсам, хареса ми. Балсамът придава лъскавина без да утежнява.

Данаила Рангелова: - Всичко ми харесва, но най-много околоочния серум. Тенът ми се избистри, а кожата е по-гладка.

Олга Георгиева: - Любимият ми продукт е Гел за околоочен контур с изразен лифтинг ефект. Е, какво да кажа, освен че съм ползвала най-различни кремчета, на които марки се сетите...честно, слага си ги в джобsmile! Харесва ми, че не е мазна текстурата и хубаво се абсорбира от кожата, без да я изсушава. И като си сложа и фон дьо тена не ми се получават разни линийки...

Антония Йорданова: - Всички продукти са ми любими и всички си ги използвам с голямо удоволствие.

 

Препоръчвали ли сте Phytocode на приятелите си и как реагират те?

Данаила Рангелова: - Да, препоръчвам.

Красимира Тонева: - Много често ме питат с какво се мажа, че кожата ми е толкова свежа, без видими пори. Винаги казвам, че просто ползвам Phytocode и нищо друго, нито козметични процедури.

Стоят и гледат невярващо, но за мен е факт. Дори наскоро бях в Истанбул по работа и първото нещо, когато влезе една госпожа, вместо поздрав попита какъв крем ползвам на лицето си, че е така свежо.

Колкото и нескромно да звучи, имам добър ген, спортувам, пия добавки - колаген, омега 3, омега 7, не съм пушач. Всичко комбинирано с добро здраве, балансирано хранене, качествен козметичен продукт дава резултат.

Олга Георгиева: - Покрай последната Коледа поръчах любимите си кремчета от любимата си серия. Беше един страхотен подаръчен комплект - къщичка и вътре кремчетата, невероятно изпипана работа, идеален и за подарък...Е, подарих си го…Страхотно ме изненадаха, когато го получих, и разбира се, че се похвалих на всичките си приятелки.

Антония Йорданова: - Препоръчала съм и продължавам да препоръчвам продуктите на Phytocode. Хората, които са ги използвали, са оставали доволни.

 

Имате ли въпроси към нас, на които блогът и присъствието ни в Интернет не са отговорили досега?

Данаила Рангелова: - Ааааа, тук просто няма такова уважение към клиента. Така ясно и подробно да ми е отговорено на всеки въпрос. УВАЖЕНИЕТО  към нас клиентите и в частност към мен, е нечувано.

Красимира Тонева: - Блогът го чета, когато имам време, и ми е приятно и интересно как на достъпен език е поднесена информацията.

Антония Йорданова: - Когато съм имала въпроси и съм се интересувала за някой продукт, винаги отсреща съм получавала много адекватно, любезно съдействие и отговор на всичките ми въпроси.

Олга Георгиева: - Кратко и точно - не!

 

Споделете Вашите препоръки към нас за нови продукти и подобрения.

Данаила Рангелова: - Ооо, аз искам мнооооого  още нови неща от вас. Нещо с охлюви като съставка или нова модерна и уникална съставка. А тук ще трябва да помисля:

Маски за лице според типа кожа

Нова серия за лице

Много Ви ОБИЧАМ! Вие сте най-добрите!

 Олга Георгиева: - О, хора, страхотни професионалисти сте, какво да ви съветвам?! Единственото, което се сещам е, че така и не се научих да разбирам кога свършва даден продукт. Аз му казвам „внезапна смърт“, един ден крем просто няма! Доверявам ви се, а вие ме изненадайтеsmile!!!

 Антония Йорданова: - Аз вярвам във вас и знам, че каквото и да направите, винаги ще е създадено с много любов към нас - почитателите на Phytocode. Пожелавам на вас и целия екип много успехи, все напред и нагоре!!!

 Красимира Тонева: - Виждам, че сте в постоянно търсене в стремежа си да дадете най-доброто в един продукт. Винаги се радвам, когато сътворите нещо ново, което да бъде от полза на потребителя, и на удовлетворението от труда Ви.

Пожелавам Ви да продължите да радвате с уникалните продукти, които по нищо не отстъпват, дори в пъти превъзхождат търговски брандове с реклами за милиони!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 5027,    13  Окт  2019 ,   Интересно

Comments powered by CComment

Онлайн магазин за Български натурални козметични продукти.

Контакти

Телефон: 088 805 4203

Еmail: info@phytocode.bg

Web: www.phytocode.bg/

Нюзлетър

Научавайте първи за новите ни продукти.