За поръчки и въпроси: +359 888 054 203

Безплатна доставка за поръчки над 70.00 лв.

Виетнамски бизнесмени получават за спомен подаръци от Phytocode

Виетнамски бизнесмени получават за спомен подаръци от Phytocode

На 22.08.2015 в курорта Златни Пясъци се проведе Бизнес форум на Виетнамските бизнесмени в Европа.

Виетнамската общност в Европа организират всяка година срещата си в една от Европейските страни, като този път, за 9-та си конференция, бяха избрали България. На срещата присъстваха над 150 бизнесмени от виетнамски произход, имащи бизнес в различни държави от Европа, а специални гости на форума бяха Зам.министъра на външните работи на Република Виетнам, Зам.министърката на промишлеността и търговията на Република Виетнам, Посланикът на Република Виетнам в България, 16 посланици и 18 търговски аташе на Република Виетнам в ЕС. От българска страна гостите бяха приветствани от Зам.министъра на земеделието на Република Българияи от Зам. кмета на град Варна.

Нашата фирма беше поканена на присъства на мероприятието от официалния дистрибутор на козметика Phytocodeвъв Виетнам г-н Нгуен Ван Хоай. Всички делегати на форума получиха за спомен малък подарък с марката Phytocode, Надяваме се виетнамските ни приятели да оценят по достойнство качествата на козметика ни и износът ни към Виетнам да продължава да се увеличава.

Атмосферата на официалната вечеря беше много непринудена и приятелска. Беше изнесена програма с виетнамски песни и танци, бяха дегустирани качествени български вина.


 1977,    14  Ян  2018 ,   Новини

Онлайн магазин за Български натурални козметични продукти.

Контакти

Телефон: 088 805 4203

Еmail: info@phytocode.bg

Web: www.phytocode.bg/

Нюзлетър

Научавайте първи за новите ни продукти.