За поръчки и въпроси: +359 888 054 203

Безплатна доставка за поръчки над 70.00 лв.

Органично масло от грейпфрут - един истински дар от природата!

Органично масло от грейпфрут - един истински дар от природата!

Цитрусовите масла

Често ги наричаме "живата сила" на планетата, защото имат невероятни лечебни свойства, както и невероятни миризми. Всички цитрусови масла спомагат за повишаване еластичността на кожата. Пречистват кръвта и дренират лимфната система. Цитрусовите масла са много добри антидепресанти.

Органично масло от грейпфрут - един истински дар от природата!

Органичното масло от грейпфрут е чиста субстанция, извлечена от растения, растящи без намесата на изкуствени торове, хербициди или пестициди. Подобно на самия плод, маслото от грейпфрут е богато на антиоксиданти, спомага за повишаване на имунната система и се бори срещу действието на свободните радикали. Той е известен със способността си да чисти токсините от всяка част на тялото; детоксикация на лимфната система, премахване на излишните течности, изгаряне на мазнини и предпазва от рак. В маслото от грейпфрут се съдържа много витамин С, което  регулира мастния обмен, очиства, дезинфекцира и тонизира кожата. Притежава антивирусни и антимикробни свойства, които предпазват организма от инфекции.

Неговият аромат е подчинен на Слънцето, той ни зарежда с жизнена енергия, пълни душата ни с радост. Този слънчев аромат придава на хората неповторимо очарование и чувството за свежест.

Все пак неслучайно латинското му име е Райският Цитрус!


 2229,    23  Авг  2017 ,   Интересно

Comments powered by CComment

Онлайн магазин за Български натурални козметични продукти.

Контакти

Телефон: 088 805 4203

Еmail: info@phytocode.bg

Web: www.phytocode.bg/

Нюзлетър

Научавайте първи за новите ни продукти.